Over Zorgwijzer

Zorgwijzer is het magazine van Zorgnet-Icuro.

Hoofdredactie en coördinatie: Lieve Dhaene, Jens De Wulf, Mieke Vasseur
Vormgeving: www.dotplus.be

Zorgnet-Icuro vzw is een ledenorganisatie en een netwerk van Vlaamse zorgorganisaties uit de social profit: algemene ziekenhuizen, residentiële en ambulante initiatieven uit de geestelijke gezondheidszorg, en voorzieningen uit de ouderenzorg. Meer weten over Zorgnet-Icuro?

Zorgwijzer brengt interviews, reportages, opinies en getuigenissen over gezondheid en welzijn in de brede zin van het woord. Het magazine wil verbinden en de vele goede paktijken in zorgorganisaties voor het voetlicht brengen, evenals verschillende standpunten en visies over gezondheidsbeleid.

Naast Zorgwijzer publiceert Zorgnet-Icuro ook andere publicaties en adviezen over beleidsthema’s in de gezondheidszorg. Een overzicht vind je hier. Bekijk ook onze video’s over tal van onderwerpen uit zorg en welzijn.

De papieren editie van Zorgwijzer verschijnt acht keer per jaar. ISSN 2034 – 211 x

Zorgwijzer is een gratis magazine. Ontvang je graag de papieren versie? Stuur dan een mailtje naar evelien.deleeneer@zorgneticuro.be

Wil je een volledig nummer downloaden? Hier vind je het integrale archief van Zorgwijzer.

Je mag artikels overnemen mits correcte bronvermelding (vb. Zorgwijzer 78, september 2018, pg. 6-9). We vinden het fijn als je ons dan een seintje geeft op communicatie@zorgneticuro.be

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Zorgnet-Icuro en telkens een nieuwsbrief ontvangen wanneer een nieuwe Zorgwijzer verschijnt? Schrijf je dan hier in.